Merken van TOPkwaliteit

Eigen

installatie

dienst

zelf installeren?

telefonische ondersteuning

052 34 34 14

Je wil je extra beveiligen en hiervoor denk je aan camerabewaking.

Goed idee! Maar welke bewakingscamera’s kies je nu best?

Hier is geen pasklaar antwoord op.

 

Het is sterk afhankelijk van wat je met je beveiligingscamera’s wil bereiken.

En misschien ook een beetje van je budget 😉

 

Veel mensen lopen bij de aankoop van hun bewakingscamera in dezelfde val.

Ontdek de valkuilen hier of bel / mail ons en ik leg het je uit

valkuilen bij aankoop bewakingscamera’s

Valkuil 1: Je koopt WIFI bewakingscamera’s voor rondom je woning

Dit is meestal geen goed idee

Draadloze bewakingscamera’s zijn zelden 100% draadloos. Ze moeten nog van stroom worden voorzien. Daarnaast is het Wifi-signaal in de tuin zelden voldoende om een goede beeldkwaliteit te garanderen. Finaal kan dit signaal makkelijk verstoord worden. Lees er op deze pagina alles over of maak een afspraak en we leggen het je graag uit.

wifi ip camera

Leg zelf je kabels

Vaak kan je redelijk eenvoudig zelf de kabels leggen via de zolder, de kelder of onder de dakpannen van het dak. Zo zie je geen kabels liggen en je hebt toch een betrouwbaar systeem. Laat je dit liever over aan professionals?

Kan je echt geen kabels leggen? Dan is er een alternatief!

Kan of wil je geen kabels leggen voor je bewakingscamera? Gebruik dan een powerline. Een powerline bestaat uit een zender en een ontvanger. Je sluit ze aan op een stopcontact. De toestellen zorgen er voor dat de beelden veilig via de stroomkabels worden verstuurd.

Valkuil 2: Je wil 100 euro besparen en koopt een ‘speelgoed’ bewakingscamera

 

Kies een professioneel merk. Dan bedoel ik niet de merken die je op de bekendere webshops terugvindt. Deze camera’s zijn voor sommigen misschien leuk speelgoed maar als betrouwbare bewakingscamera schieten ze toch wel te kort.

Voor een Professioneel merk betaal je misschien een beetje meer maar je krijgt er wel wat voor in de plaats. Ontdek de merken Uniview en Dahua op onze webshop.

Valkuil 3: Je gelooft in sprookjes en denkt dat je een 4k bewakingscamera kan kopen voor 100 euro.

 

Sommige merken verkopen 4K bewakingscamera’s voor 100 euro. Dit is echt niet mogelijk. Geen enkel zelf respecterend beveiligingsbedrijf zal dit doen. Volgens de software is dit misschien wel een 4K bewakingscamera. Maar in de praktijk helemaal niet.

Hoezo?

Een 4K bewakingscamera produceert een beeld dat bestaat uit 8 miljoen pixels. Maar dit is louter iets softwarematig. Zowel de sensor als de lens moeten de 4K resolutie ondersteunen. Wat bij die goedkope 4K bewakingscamera’s gebeurt is dat ze 8 keer dezelfde pixel clonen en dus eigenlijk maar dezelfde kwaliteit hebben als een HD bewakingscamera.

Wij zijn de enige Belgische webshop die professionele camerabewaking oplossingen aanbieden voor ieder zijn budget en wens.

Tijdens de installatie kunnen wij je steeds telefonisch ondersteunen. Meer zelfs, we kunnen vanop afstand je scherm overnemen.

Heb je liever dat wij je systeem programmeren? Geen probleem!

Besteed je liever alles uit? Een team van bekwame en gemotiveerde techniekers staat voor je klaar.

winkel hier