Inbraakbeveiliging bedrijfsterrein

Bescherm je winst en bescherm je zaak. Investeer in inbraakbeveiliging voor je bedrijfsterrein alvorens het te laat is.

Camerabewaking bedrijfsterrein

Toegegeven, het is geen aangename gedachte je werknemers van diefstal of interne fraude te verdenken. Helaas, de realiteit liegt niet. De financiële crisis ondermijnt de welvaart en wakkert diefstal op het werk aan. Je kan dus extra verliezen veroorzaakt door malafide personeelsleden missen als kiespijn. Vooral kleinere KMO’s lopen gevaar. Camerabewaking op je bedrijfsterrein kan hierbij een goede oplossing zijn.

Vaak is er weinig sociale controle op je bedrijfsterrein, snachts en in het weekend is het er rustig maar dat is natuurlijk de perfecte tijd voor criminelen om toe te slaan. Met camerabewaking kunt u eenvoudig op afstand een oogje in de gaten houden.

Alarmsysteem bedrijfsterrein

Combineer camerabewaking op je bedrijfsterrein met een alarmsysteem. Zodra je alarmsysteem alarm slaat, zal de meldkamer connectie maken met je bewakingscamera’s en bij onraad onmiddellijk de politie verwittigen.

Twijfel niet langer en ruil je vermoedens in voor harde bewijzen. Een kleine investering in camerabewaking kan je veel geld besparen. Bovendien kan je van 120% investeringsaftrek genieten!