Ajax Alarmsysteem

DE NIEUWSTE GENERATIE
DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN

AJAX Systems is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos online communiceert binnen uw huis  of  bedrijf  en gebruik maakt van gecertificeerde hardware, volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2. Met AJAX Systems houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Het AJAX alarmsysteem wordt zonder enige structurele ingrepen geïnstalleerd. Alle componenten zijn reeds in de fabriek geconfigureerd en zijn klaar voor installatie. Nieuwe componenten kunnen op elk gewenst moment aan uw systeem worden

toegevoegd, waaronder bewegingsdetectoren, rookmelders, overstromingsmelders,

Ook uw bestaande bewakingscamera’s kunnen gekoppeld worden aan de Ajax-app.

100% VEILIG

Dankzij de Jeweller-technologie is een AJAX-alarminstallatie zo
betrouwbaar als een bedrade verbinding.

STIJLVOL DESIGN

Alle componenten zijn beschikbaar in twee kleuren (zwart of wit) en
passen in vrijwel elk interieur.

EENVOUDIG INSTELBAAR

Alle componenten kunnen eenvoudig via uw smartphone, tablet, PC of
Mac aangesloten en ingesteld worden.

BERICHTENMELDING

Het berichtensysteem houdt u op de hoogte van wat er in uw huis en/of
bedrijf gebeurt.

PROFESSIONELE PLAATSING

De installatie en activatie gebeurt enkel door een team erkende
installateurs.

DIERVRIENDELIJKE BEWEGINGSDETECTOREN

De AJAX draadloze bewegingsmelder bestaat uit een zeer gevoelige sensor om ervoor te zorgen dat een beweging snel gedetecteerd wordt. De draadloze bewegingsmelder is huisdiervriendelijk, eenvoudig aan te sluiten en communiceert draadloos met uw AJAX alarmsysteem.

INTELLIGENTE ROOKMELDERS

Een bijzondere en unieke eigenschap van de AJAX optische rookmelders is ondermeer de onderlinge verbinding tussen de diverse rookdetectoren. Van zodra er één detector rook of hitte detecteert, wordt het alarmsignaal van alle overige componenten geactiveerd.

DEUR- EN RAAMCONTACTEN

De draadloze AJAX raam- en deurcontacten beveiligen het openen van ramen en deuren. Optioneel kan er gekozen worden voor een glasbreukdetectie, als aparte melder, of ingebouwd in het raam- en deurcontact. Analyse van het gebroken glas vermindert de kans op valse alarmen aanzienlijk.

VOORKOM WATERSCHADE

De AJAX-waterdetector voorkomt waterschade door tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de app op uw smartphone kan u de waterdetector in de gaten houden. U krijgt een melding als de waterdetector aan water wordt blootgesteld, maar ook wanneer het gevaar geweken is.

AJAX APP

De Ajax app is beschikbaar voor iOS en Android, alsook voor Mac en PC.

Met de AJAX app hebt u wereldwijd, overal en altijd, de volledige controle over uw alarmsysteem en alle aangesloten componenten. Door middel van de app kan u met uw smartphone, tablet, PC of Mac (web app) alle instellingen van de componenten aanpassen of eenvoudigweg detectoren toevoegen door het inlezen van een QR-code.

U kan tevens uw familie, vrienden, buren of een zelfs meldkamer koppelen aan het systeem, zodat zij steeds verwittigd worden, via een push-bericht of SMS, en in geval van nood en gepast kunnen reageren.

Met de Ajax app wordt u wereldwijd onmiddellijk verwittigd bij inbraak, brandgevaar of overstroming. Zo heeft u uw persoonlijke meldkamer steeds op zak. Veiliger en makkelijker kan niet!